Home-made Style

Me Made May 2014

Net zoals vorig jaar doe ik mee aan “Me-Made-May’14“. Ik vond het super leuk om elke dag dingen te dragen die ik gemaakt had, al waren die dagelijkse foto’s vaak “a pain in the ass”. Ook dit jaar ga ik 1 keer per week een update gegeven van wat ik de afgelopen week gedragen heb. Dat gaat op vrijdag zijn. Omdat deze week maar een heel korte week is zullen de updates starten op vrijdag 10 mei.

Als je wil zien wat Me-Made-May’13 opleverde kan dat hier bekijken.

Dit is het plan voor dit jaar: Gedurende mei draag ik elke dag een kledingstuk dat ik zelf genaaid heb. De kledingstukken mogen meermaals gedragen worden gedurende de maand.

Doe jij ook mee aan Me-Made-May?

// Just like last year I’ll be participating in “Me-Made-May’14″. I really loved it last year so why should I skip this year? I must admit that taking the daily pictures was a bit of a pain in the ass, but hey, I did it anyway. Just like last year there will be weekly updates on friday, since this week is very-very-very short the updates wil start next friday.

You can still read all my post about Me-Made-May’13.

It’s about time to reveal my peldge now:‘I, Lelie from A Bouquet of Buttons (http://bouquetofbuttons.com), sign up as a participant of Me-Made-May ’14. I endeavour to wear something I sewd myself every day of the week, repeats are alowed, for the duration of May 2014′

Are you participating?

Geef een reactie