How to,  organise it

Tem je spoeltjes // Tame your bobbins

spoeltjes, bobbins
Ken je het probleem? Je hebt gedaan met naaien je steekt je spoel boven op garen met bobbin mates en even later hangen alle losse eindjes aan elkaar. *ggrrrrrr* Ik vind dat super vervelend! En ik kan mij er echt aan doodergeren! Oh, ik ga snel iets maken, ik neem even het bijpassende garen, en dan,…. mag ik een half uur spenderen aan de bobijntjes te ontrafelen. Daar gaat de quality time met mijn naaimachine. Gelukkig is er een gemakkelijke en goedkoper oplossing. Kijk je mee?
// Do you know this problem? You’re done sewing, you put your bobbin on top of your thread with a bobbin mate and the next time you open your thread box it looks like they were having a party. Oh girl, the were partying hard! All of your bobbin turned into one giant knot! How lovely,… not! So you’ll have to donate some of your precious sewing time to unraveling the gigantic knot. Luckely there is a fast and easy solution. Let’s watch!

Nederlands:

// English

13 reacties

Geef een reactie