Life

Help By Hand London

Ken je By Hand London? Het patroon merk dat Anna, Charlotte, Elisalex, Polly, Victoria, Georgia en Flora in een nieuw kleedje stak. Naast het patroon willen ze print-on-demand stof gaan aanbieden. Je kan een patroon insturen en dan maken zij de stof voor je. Gedaan met het eeuwige gezoek naar het perfecte stofje! Maar alleen kunnen ze dat niet. Zo’n stoffen-printer kost bakken vol geld. Daarom hebben ze een Kickstarter campagne aangemaakt. Je kan een bedrag doneren om hun te helpen. Ze hebben nog een 6 dagen tijd de tijd om hun doelstelling te halen. Ik heb hen al gesteund, ga jij ze ook steunen?
Je kan ze hier steunen. Ze hebben een toffe video gemaakt, maar om de een of andere reden wil wordpress die hier niet laten zien. 
Btw, Charlotte is een uitgeweken Nederlandse, moest je dat helpen overtuigen om te sponsoren, even het oranje boven gevoel boven halen. Die Nederlandse roots boven halen. 
Btw 2, als ze hun doel halen geven ze een feestje in London, wie heeft er zin in een weekendje Londen
 
// Do you know By Hand London? The pattern brand that gave Anna, Charlotte, Elisalex, Polly, Victoria, Georgia and Flora a new dress? Ok mostly dress but there is also a stunning top, blazer and skirt. Now they want to add a new part to their business, print-on-demand fabrics! But the fabric printer cost a ton of money and that’s why they need our support. On their Kickstarter page  you can donate. They still have 6 days to get their goal! I’ve supported them, will you?  
You can support them here, there is also a cool video with more information about the project, but wordpress doens’t like it, so you’ll have to check it out on the kickstarter page
Btw,if they reach their goal they’ll trow a party in London, who is joining me in a city trip to Londen? I would love to go to the fashion and textile museum. 

4 reacties

Geef een reactie