Life,  The interwebs

Handmade with love


Kennen jullie Handmadewithlove.be al? Omdat beelden veel meer zeggen dan woorden laat ik het filmpje het uitleggen:
// Do you know Handmadewithlove.be ? Because they made a brilliant video to explain the project, I’ll let the video do the work for me. 
 

Nederlands:
[youtube=http://youtu.be/WVxRWEnF5kI]
En ga jij iets maken voor anderen? Of heb je een project waar je een handje hulp bij kan gebruiken? Surf dan naar Handmadewithlove.be.
Handmadewithlove.be heeft ook een handje vol (hihi) bloggers verzameld rond hen. Samen met Elisse en Piekewieke maak ik deel uit van het clubje bloggers. Alle leuke blogs vind je hier. Aangezien het een project uit België is kan je nieuwe Belgische blogs ontdekken. Op de Handmade with love blog vind je elke week een verzameling van leuke artikels van deze blogs en veel inspiratie. 
// English:
[youtube=http://youtu.be/r_m7r0RephY]
// Will you be sharing your skills? Or do you need a hand? Go to Handmadewithlove.be and sign up!
Handmadewithlove.be gathered a few blogger to give them a hand (hihi). Together with Elisse and Piekewieke I’m one of those bloggers. You’ll find all the lovely bloggers here. The’re all from Belgium. On the Handmade with love blog you’ll find weekly updated with a list of lovely blogpost from the bloggers and some more inspiration. 

2 reacties

Geef een reactie