Fabrics, haberdashery and tools

A very merry unbirthday to A Bouquet of Buttons ! And a Give Away!

[youtube=http://youtu.be/RdsZT7WKjW8]
Lees verder voor de give away
Continue for the give away

Als er 1 ding is waar ik goed in ben, dan is het wel verjaardagen vergeten. En ook die van mezelf en mijn blog. Het volgende tafereel speelt zich jaarlijks af.
“Grappig, ik krijg een verjaardagsberichtje, die is precies een beetje vroeg” Wat later op de dag, huh, nog een paar,”Ze zijn niet te vroeg, ik was helemaal vergeten dat het vandaag al mijn verjaardag is!”
Voor mijn blog geld hetzelfde, maar dan nog een graag erger: “Goh, mijn blogverjaardag, dat is binnenkort ergens, even checken, ah, dat was dus een paar weken geleden”. Volgend jaar probeer ik op 27 januari eraan te denken. Ach ja, zolang jullie maar een kado krijgen.
Jullie kunnen dit jaar dit “everything that glitters is gold” pakket winnen, met allemaal gouden spulletjes. Om mee te doen aan de give away doe je het volgende

  • Mijn blog volgen en een reactie geven. Zeg ook via welk kanaal je me volgt en je gebruikersnaam.

Extra kansen kan je krijgen door:

Bij alles laat je weten wat je gebruikersnaam is, anders kan ik het onmogelijk controleren
Meedoen kan tot en met 19 februari. Iedereen ter wereld kan meedoen aan de give away
Veel succes!
// If there is one thing I’m really good at, it is forgetting birthdays, even my own. This happens almost every year: “Weird, I’m getting texts with birthday wishes, they’re early”. A few hours later ” Their not early I’m late, it actually is my birthday today!”.
And a similar thing  happens on my blog anniversary. A few laters it shoots into my mind : My blog anniversary is right arround the corner, *checking* oh, it was a few weeks ago (27/01)” Oh well, as long as you get a gift everything is fine.
This year you can win this “everything that glitters is gold” crafting pack. As you could guess, with a ton of gold stuff. You can enter by:

  • Following my blog and leaving a comment. Tell me which reader you use and your username

Off course there are also some extra things you can do to increase the chance of winning

Let me know your username, otherwise it will be very hard to check it. 
You can enter until 19/02  midnight CET/Brussels time. The give away is worldwide. 
Good luck!
gold, fabric, buttons, trim, goud, knopen, stof, lint
 

27 reacties

Geef een reactie