Fabrics, haberdashery and tools,  Start-to-sew

Will you join me in 2014? For Stashbusting or Start -to-sew?

Nederlands
[youtube=http://youtu.be/o13tff3QU-s]
// English
[youtube=http://youtu.be/fDyQtFCPNiU]
Voor meer uitleg en links lees je best even verder.
// For some more information and links, please continue.

3 out, 1 in challenge

Doe jij mee voor de 3 out, 1 in uitdaging? Hier kan je hier inschrijven voor de nieuwsbrief. Dit is maximaal 1 keer per maand. In 2014 ga ik ook enkele deelnemers interviewen om te kijken hoe het lukt.
Heb je een blog geschreven over deze uitdaging? Super! Laat me weten waar ik het kan vinden.
Is het al ver in 2014? Geen probleem, pik in op de moment dat je zelf wil.
// Are you joining in on the 3 out, 1 in challenge? Subscribe for the 3 out, 1 in challenge newsletter here. This is mostly one a month I promise. In 2014 I’ll be interviewing some participant to check on their progress.
Did you blog about this challenge? Cool! Let me know where I can read it.
You only found this post way later then January? No problem, you can still join in!

Start-to-sew

Start je net met naaien? Of ben je van plan om te starten? Op deze pagina vind je alle start-to-sew posts. Start-to-Sew is mijn reeks online naailessen.  Heb je een vraag? Laat een reactie achter en ik kijk wat ik kan doen.
Ben je beginnen naaien door mijn serie te volgen? Ik zie graag wat je maakt! De foto’s die je me stuurt kunnen gebruikt worden in de nieuwsbrief. Ik vraag steeds op voorhand je toestemming hiervoor.
Inschrijven voor de Start-to-Sew  nieuwsbrief kan hier. Dit is maximaal 1 keer per maand.
// Did you just start sewing? Or do you want to start? On this page you can find all the post related to start-to-sew, my online sewing classes. Do you have a question? Just me know an I’ll what I can do. 
Did my series help you to take your first steps in sewing? I would love to see pictures! The pictures can be used in the newsletter. I’ll always ask for your permission before I use them. 
You can subscribe for the Start-to-Sew newsletter here. The newsletter will reach your mailbox monthly at most.

89 reacties

Geef een reactie