Home-made Style

Lazy sunday

Soms heb je gewoon nood aan een luie dag. Een luie dag in leuke kledij.
// Sometimes all you need is a lazy sunday. A Lazy sunday in style.

Ik hou heel erg van jurken en rokken. Je zal me niet snel betrappen met een broek, tenzij een onderbroek natuurlijk. Ook op een dag waarin mijn voornaamste activiteit zetelhangen is.
// I love wearing dresses and skirts. Rarely you’ll see mee in trousers, unless I’m in pj’s. Even on lazy days when I’m a couch potatoa I’ll still wear a dress or skirt.

Ik draag mijn zelfgemaakte gebloemde jurk. Een golf van Esprit. Lint is van Portobello Bali. Een souvenier van Indonesië. Mijn schoenen zijn best oud. Het merk is niet meer leesbaar. Mijn bril is nog steeds hetzelfde paar van Eyes and more.
// I’m wearing my home-made flowery gathered waist dress. A very old cardigan from esprit. My waistband is from Portobello Bali. It is a souvenir from Indonesia. My shoes are also very old. I can’t read the brand anymore. My glasses are from Eyes and more.

Ik vind deze jurk echt geweldig. Deze is super comfortabel, en heeft zakken. Zeg nu zelf, zakken zijn altijd een groot pluspunt.
//Can you tell I’m in with this dress? It’s super comfy. I has pockets. Pockets are always a big plus.

12 reacties

Geef een reactie