Sewing

New Girl opening Copy Cat

new girl opening credit copycat dress

Who’s that girl,… En jawel een tweede New Girl Copycat. Zoals ik al vertelde ben ik verlief op de stijl van Jess. Het perfecte excuus om nog een jurk uit haar kleerkast na te maken. En ook omdat het al super lang op mijn pinterest inspiratie bord staat. Dit is mijn tweede kledingstuk voor de Copy Cat Sewing challenge
//Who’s that girl,…. Another New Girl Copycat. I’m in love with Jess her style. Damn girl, just keep rocking those polka dots. Since I love the style soooo much I couldn’t resist making this dress. And because now I can tick off one of the dress on my sewing inspiration board.

new girl opening credit copycat dress
Ik heb gekozen voor een tricot stof. Jess haar jurk is waarschijnlijk van katoen gemaak. Maar ik wou een jurk hebben die ik naar het werk kan dragen, maar ook om op de zetel te hangen. Eigenlijk is het een beetje een pyama geworden. Maar zo eentje die je altijd en overal aan kan doen. Het zit goed en het ziet er goed uit. Match made in Heaven.
// My dress is a comfy pyjama-like dress. I guess Jess her dress is made out of cotton. Mine is made out of a knit. This makes it a great dress to wear on lazy sundays, but also to work. Comfy and stylish all day long, isn’t that perfect? Comfy + stylish = <3
new girl opening credit copycat dress
Voor deze jurk gebruikte ik de Renfrew Top als bovenstuk. Voor het onderstuk greep ik terug naar mijn allom gekende klokrok die ik aangepast heb. Zoals je kan zien heb ik enkel plooitjes aan de voorkant gemaakt. Met een stevig poep zoals de mijne zijn plooitjes niet echt aan te raden op het achterwerk.
Ondertussen maakte ik nog een paar jurken op deze manier, nieuwsgierig?
// I used the Renfrew Top as base for this dress. The skirt is an altered version of my trusty self drafted flared skirt. I only added pleats to the front of the skirt. If you have a simular bum like me, then you know that pleats on the bum aren’t an option.
By now I made some more Renfrew dresses, wanna see?
new girl opening credit dress copycat
Btw, deze jurk is ook perfect voor een avondje uit.
Als je New Girl nog niet kent, scroll vrolijk verder en aanschouw:
// Did I mention it’s also perfect for dancing the night away?
If you don’t know New Girl, check it out:
new girl opening credit

Hier zijn nog meer leuke versies van deze jurk:
Can’t get enough? Here a some more copycats for this dress:

35 reacties

Geef een reactie