organise it

Organising your sewing patterns, books and magazines

 
organising sewing patterns
Dag allemaal,
Vandaag laat ik jullie zien hoe ik mijn patronen, magazines en boeken organiseer. Kijk even mee. Van links naar rechts.
Mijn techniekboeken, bv patroontekenen, stoffenkennis,…
//Hi everyone,
Today I’ll share you how I keep my sewing patterns, books and magazines organised. Check it out. From left to right.
My books with techniques, ex. flat pattern drafting, printing on fabric, fashion geek,…
sewing books
 
Mijn patronenenmandje.
//My sewing pattern basket.
sewing patterns
Mijn naaiboeken.
//My sewing books
sewing books
En nu gaan we een lade naar beneden: mijn magazines en pdf-patronen.
//One shelf down: my magazines and pdf patterns
sewing magazines
Ik vind dit een erg goede verdeling. Op weet steeds waar ik moet zoeken. Ik ben ook erg blij dat ik de boeken in 2 delen opgedeeld heb. Zo blijft het overzichtelijk. Mijn boeken over bv modegeschiedenis staan in onze bib in de living. Die hebben hier geen plekje. Of toch nu nog niet.
Hopelijk geeft deze post inspiratie om zelf aan de slag te gaan
//I really like the way I organised my patterns, etc. It is really easy to find stuff. I’m very happy that I divided the books in 2 parts. That way I’ll always know where to look for a specific book. My books about fashion history, my fashion dictionary etc are part of the library in our livingroom. Maybe I’ll move them here someday. Who knows 🙂
I hope thiss post gives you inspiration to search your own organisation system.
-xxx-
Lelie
 

Enhanced by Zemanta

3 reacties

Geef een reactie