Home-made Style

MMM13 Week 5

Me-Made-May’13 week 5, met enige vertraging. Naast dat mijn kaartlezer kapot is, heb ik ook een aantal foto’t opnieuw moeten. Ik heb dus geen hele week ik hetzelfde t-shirt rondgelopen. De foto;’s zijn gewoon op hetzelfde moment getrokken.

With some delay I present you my final week of Me-Made-May’13. My cardreader was broken, so without it I couldn’t get a single picture from my camera. I also had to reshoot most of my pictures. I did’t wore the same t-shirt for a whole week. I just took all the pictures a the same time.

Day 25

Me-Made-May13

Me-Made-May'13

Me Made: Skirt /cardigan: Vero Moda/ T-shirt: Vero Moda

Day 26

Me-Made-May13

Me-Made: juwelry

 Day 27

Me-Made: skirt/ shirt: Vero Moda/ Cargina: Vero Moda

Day 28 & 29

Mom-Made: altered skirt/ caridgan: Bel&Bo

Day 30

Me Made: skirt/ t-shirt: Vero Moda

Day 31

Me Made: skirt / Jumper: River Island/Thights: River Island

 Wat vond jij van Me-Made-May’13? Ik heb tijdens deze maand enorm veel respect gekregen voor fashion blogger die dagelijks hun outfit posten. Wat was ik blij tegen het einde van de maand dat ik niet meer elke dag op de foto moet. 

How did you like Me-Made-May’13? During this month I gained a lot of respect for daily outfit posts from some fashion bloggers. Damn girls/boys! Taking the picture every day was the hardest part!

ps: give away 

-xxx-

Lelie

Enhanced by Zemanta

19 reacties

Geef een reactie