bouquet of buttons, blog
Fabrics, haberdashery and tools,  Life

New blog name: A Bouquet of Buttons + give away -closed

bouquet of buttons, blog
Kijk eens naar boven, wat zie je? Mijn blog heeft een nieuwe naam. Wat denk je? Waarom deze naam? Wel, ik hou van bloemen, aangezien mijn bijnaam Lelie is, zal dat geen geheim zijn. En de buttons komt van mijn achternaam, Knoops, zeg nu zelf, met zo’n achternaam kan ik deze kans niet laten schieten. Bij een naamsverandering hoort een give away! En wel een 3-dubbele! PS, als je me volgt via een lezer, verander dan zeker de bronlink. Voor bloglovin is het voor al mijn volgers al aangepast. Momenteel draait de website nog op wordpress.com maar in de toekomst ga ik migreren. Kwestie van niets te moeten missen.
Look up, what do you see? My blog got a new name? How do you like it? Why? You might ask, well, I wanted a change. I chose this name because it suits me well. I love flowers, my nickname Lelie is actually the Dutch word for lilly flower. And my last name is Knoops, which very simular to buttons. A new name is a good excuse for a give away, a triple give away. PS, if you follow my blog through a reader, please change the source. Bloglovin’ moved all my followers, jeej for that!  For now my blog still runs on wordpress.com but I’m planning to migrate in some time.
Iets voor de starter, een set met basisnaaigerief
Something for the newby, a set with basic sewing supplies
naaigerief
Iets voor de patroonliefhebbers, Burdastyle easy lente/zomer 2013 in het Nederlands
Something for the pattern lover, Burdastyle easy summer/spring 2013 in Dutch

burdastyle easy s/s 2013

Iets voor de stoffenliefheber, 3 stofjes, 2x katoen en 1x chiffon,
Something for the fabric lover, 3 fabrics, 2x cotton, 1x chiffon,

1m of this (katoen/cotton)

katoen stof 1m blauw

2m of this (katoen/ cotton)

katoen marinestijl

and 1m of this (chiffon)

chiffon 1m
chiffon 1m
Vertel mij wat je wilt winnenWat moet je doen om mee te doen?

 • Vertel mij wat je wilt winnen, de beginnersset, de burda, of de 3 stoffen. Als je niets zet doe mee voor ze alledrie.
 • Vertel mij je lievelingsnaaihulpje, of patroonmerk of stoffenwinkel. Natuurlijk weet ik graag waarom dit je favoriet is.
 • Extra kansen kan je verzamelen door dit bericht te delen op facebook, pinterest,mijn pagina te liken, mij te volgen via een lezer
 • Meedoen kan tot en met30 juni
 • De give away staat open wereldwijd

What do you have to do to enter?

 • Tell me what you would like to win, the newbe set, the magazine or the 3 fabric. If you don’t tell me, you’ll enter for all 3.
 • Tell me about your favourite sewinghelp, patter or fabricstore. Off course I’d like to know why you love this
 • You can earn extra entries by sharing this post on facebook, pinterest, like my page, of follow me on any rss reader
 • You can enter untill 30’th of june
 • The giva away is open world wide

Succes! Good luck!

Enhanced by Zemanta

26 reacties

 • soisewedthis

  Congrats on the new name! my favorite ‘sewing help’ – to search sewing blogs to find tips and tricks. i’ve learned so many things just from reading other blogs! and thank you so much for translating for those of us who read english. i wish i was multilingual (i only have a small grasp of german). i’d love to be entered to win the navy and white striped cotton – very cute! and I’m following on bloglovin =)

 • Erika

  Oh, leuke naam en die foto met de knoopjes is supertof!
  Ik waag mijn kans voor de give-away, ik ben al volger van de blog en FB.
  En mijn favoriete stoffenwinkel, spijtig genoeg heel ver weg, in São Paulo in Brazilië! Daar heb je een hele straat met stoffenwinkels aan superprijzen! Om nog maar te zwijgen over de fourniturenwinkels…

 • Liesbet Rombaut

  Ik doe graag mee! Als stoffenliefhebber is mijn favoriete winkel De Stoffenkamer, in Gent én online. Altijd heel mooie, kwalitatieve stoffen.

 • Alfonsiene

  Tof, ik doe graag mee voor de burda! Mijn lievelingsstoffenwinkel is Stoffenkamer, ruime keuze en goede service. Mijn lievelingspatronen voor volwassen: Colette, Deer and Doe en de Duitse patronen op Dawanda. Voor kinderen Heidi&Finn, Lilybird Studio’s, Violette Field Threads en Figgy’s.

 • Elisse

  Leuke naam Lieke! Ik dacht eerst: huh waar ben ik nu terecht gekomen! Ik doe ook mee voor de Burda, heb al stof teveel liggen hier en basisgerief genoeg! Mijn favoriete stoffenwinkel is natuurlijk de tweedehandswinkel! Ik vind het zo zalig dat ge daar zoveel toffe schone stofkes kunt vinden voor zo weinig geld. Als het een lelijk kledingstuk is in maat 52 maakt ge er toch gewoon iets anders van? En het hulpmiddel dat het meest gebruikt wordt, is waarschijnlijk nog steeds mijn tornmesje. Haha, helaas gaat er af en toe nog wel eens iets mis… Ik volg je via bloglovin’ (heb de link ook aangepast nu, zodat ik niets meer moet missen!) en like je pagina op Facebook 🙂

 • Joanne

  Congratulations on the new name. It makes sense! And the photo of the button bouquet is adorable!
  I’d like to enter for the fabric.
  My favourite fabric store is http://www.destoffenkraam.nl because they have a good selection of fabrics for competitive prices. The website may not be super high tech (i.e. it doesn’t know how much is in stock) but it works well enough and the customer service is top.
  Good luck and thanks for the giveaway.

 • la merlette blanche

  Oh, leuk! Ik dacht ook eerst, heu, waar ben ik terecht gekomen? Maar toftof! 🙂 Ik doe graag mee voor de Burda, kan altijd van pas komen. Mijn favoriete stoffenwinkel is momenteel Georgette, want eco én stijlvol (de website zelf + de stoffen). Je pagina like ik al en ik volg je via Bloglovin’.

 • Chateligne Dupantalon

  Ah, mooie nieuwe naam, leuk!
  Ik doe graag mee, maakt niet uit waarvoor, als startend naaister is alles welkom.
  Volgen doe ik via Bloglovin en ik heb je pagina net geliked.
  Mijn favoriete hulpmiddeltje is noodzakelijk, praktisch, uniek, upcycled èn mijn eerste naaisel ooit: een driehoekig speldekussen in de vorm van een muis, elke zijde is een ander lapje uit één van de niet meer gebruikte babykleertjes, de oortjes zijn van babysokjes. Ik kan er ook mijn kleinste schaartje in kwijt, en dan piepen de rondjes eronder uit als muizenvoetjes 🙂

 • grtescp

  congratulations on your new name 🙂
  I would love to enter for the fabric…. my favourite fabric shop is “feira dos tecidos” in Lisbon, they have the most amazing selection of bargain fabrics, bins and bins of fabric for 1€… here in Belgium I alternate between Berger for the cheap fabric and le chien vert for the endless variety of fabric!

 • Helena

  What a nice bouquet and blog re-birth!
  I’d like to enter for the fabric (and the magazine, if I’m allowed). My favourite sewing help is checklists! I make one, or should make one, for every project. It forces me to read the instructions beforehand plus it’s easy to just jump into a project with little time and knowing what to do next. I also follow you on Bloglovin’.

 • JokeG.

  Proficiat met je nieuwe blognaam! Maar goed volg ik je al via facebook, anders had ik het gemist! Ik heb je meteen terug in m’n feedly gezet!
  Ik zou graag meedoen voor het basisnaaigerief!
  Mijn favoriete stoffenwinkel van het moment is het stoffenhuis in Bree, ’t is de enige hippe stoffenwinkel in de buurt… Mijn lievelingsnaaihulpje moet m’n borduurschaartje wel zijn, om al die losse draadjes weg te knippen en om af en toe iets los te tornen. En mijn favoriete patroonmerk van de moment moet Colette zijn…

 • Mia

  Leuke nieuwe blognaam : proficiat !
  Ik volg je al langer via mail. Wil dit graag blijven doen.
  Ik zou graag meedoen voor de stofjes.
  Mijn favoriete stoffenwinkel noemen is niet zo eenvoudig….ik hou van de stijl/de sfeer bij stoffen Van Leuven in Schellebelle….maar omdat het zo ver is ; koop ik het meest bij Verkempinck in Oostende. Mijn zoommaatje is mijn favoriete hulpje bij het naaien. En mijn patronenvoorkeur is dubbel : Farbenmix voor de goede uitleg ; created in x-land voor de modellen.

 • forthosewholovedresses

  Hi! What a great name for a new blog! Definitely going to follow this blog just like the older one. I don´t usually use any patterns for making dresses, but I promised myself that I´ll start buying and reading magazines like Burda and finish magazine Suuri käsityölehti just to understand more about sewing. I can´t wait to see what is your next project. I´m interested about the fabrics. Have a great summer!

 • ettepet

  Ik ga dus gewoon voor het beginnerssetje! 😉
  Ik like je al very much op FB en mijn handigste hulpmiddeltje is zeker het boventransportvoetje dat ik een tijd geleden kocht. Ge-wel-dig voor tricot enzo. Een van mijn favo stoffenwinkels is Bambiblauw en de Amerikaanse online stoffenwinkels zoals Fat Quartershop. Omdat ze daat zoveel meer en leuker hebben dan in stenen stoffenzaken!

 • kaatje

  Hey,
  Via Ettepet kwam ik op jou blog. Zelf ben ik pas begonnen met naaien en dus zou het starterssetje welkom zijn.
  De tweelingnaald die ik kocht om tricot te stikken vind ik een superding. Oh, je stofkast is geweldig gerangschikt!!!

 • Gjeometry

  How lovely! I would like to enter to win the fabric (or the Burda magazine). Such pretty colours. My favourite sewing help is Twitter! I have quite a few sewing friends on there, and when I don’t understand something, I can post pics and questions and, inevitably, somebody gets back to me with terrific tips and solutions!
  I follow you on WordPress already.

 • Liesellove

  Fijn. Leuke naam! Sinds vandaag volger op bloglovin en een like op Facebook 🙂 wat ik wil winnen maakt niet zo uit maar de beginnersset en het boekje vind ik het leukst 😉 ik houd van de kartelschaar:) gaat sneller dan allemaal knipjes te moeten geven… Het tornmesje, dat is haat/liefde 😉 ik plaats een linkje op mijn blog 😉

 • hanne

  Als mens groei je continu en dat is dan net zo voor je blog. Mooie naam, superblog. Ik volg je al langer, maar ga nu nog eens op de bloglovin-knop duwen. Moest ik winnnen, mag je me verrassen met één van je pakketjes.
  Mijn favoriete stoffenwinkels (lees: die waar ik garantie met iets buitenkom): die van Kapellen, op de Hoogboomsesteenweg, omdat daar vele basics zijn en ook wel leuke stofjes, en de uitverkoop van Strass, omdat de stofjes een zeer goede kwaliteit hebben en niet zo veel geld kosten.

Geef een reactie