Sewing

Carnaval

Wie nog moet beginnen aan zijn of haar outfit voor Carnaval ( of nog niet ver geraakt is zoals ik ), en graag met een patroon werkt kan op deze 2 site een aantal patronen vinden:
naaipatronen
patronenwinkel
Ik haal ook steeds veel inspiratie op burdastyle. Bij de projecten zijn er vaak zeer mooie dingen te vinden! Rondneuzen op etsy, dawanda en artfire zijn ook goede tips.Vergeet ook niet dat knipmode een leuke boek heeft met verkleedkledij voor kinderen.
Op een zoekmachine intikken als wat je je wilt verkleden en dan bij afbeeldingen gaan kijken doe ik vaak. Al veel uit geleerd, maar niet steeds veel mee uitgericht :). Of loop eens binnen bij een winkel met verkleedkledij om eens te zien hoe het daar gedaan wordt, altijd heel nuttig, zeker als je de kledij mag aanraken en passen :). In duurdere verkleedwinkels is dit niet steeds het geval wel spijtig.

Dit is hoe ver ik al geraakt ben met mijn outfit :).

Mijn onderrokske is al af :). Maar een begin is een begin 🙂

Lelie

Eén reactie

Geef een reactie